Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ana Management Grup
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de client misterios
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cea mai eficienta metoda de crestere a vanzarilor si a satisfactiei clientilor. Rapoartele Client Misterios centralizeaza informatii despre performantele vanzatorilor in relatia cu clientul.

Evaluarile sunt realizate de catre operatori specializati, principalul obiectiv al cercetarii fiind evaluarea tehnicilor de vanzare folosite de angajatii din magazinele dvs. In paralel cu se pot analiza si aspectul magazinului si al vanzatorilor (curatenia in interior si exterior, aranjarea marfii si a preturilor, existenta materialelor promotionale, tinuta vanzatorilor, etc.

Urmarim si evaluam pasii vanzarii de la intampinarea clientului (contact vizual, zambet, salut), atitudinea fata de client (orientarea catre nevoile acestuia), recomandarile efectuate (vanzarea asociata si vanzarea alternativa), amabilitatea si respectul acordate clientilor, persuasiunea vanzatorilor pana la incheierea vanzarii si fidelizarea consumatorilor. Folosit ca sistem de evaluare continuu are ca rezultat direct cresterea vanzarilor.

Angajatii devin constienti de faptul ca sunt continuu evaluati si vor trata fiecare client ca pe un potential evaluator - adica il vor trata corespunzator.
Pe de alta parte, rapoartele lunare, pot fi parte a criteriilor ce se iau in considerare la structura de calcul a salariului.
Din Gura in Gura